Riistaruuat

Riistaruuat

Huumolan Riistaruuat tunnetaan erityisesti kyyhkyjen ruokintaan pakattavasta Riistaherneestä. Hernettä käytetään muunkin riistan ruokintaan valkuaislisänä tai houkuttimena, ainakin hanhien houkutteluun pelloille herne on osoittautunut toimivaksi. Valikoimastamme löytyy myös muut ruokintaan käytettävät viljalajit, kuten: ruis, vehnä, ohra, kaura ja rypsi. Metsästäjien keskuudessa on tarve löytää kullekkin paikalle ja lajille sopivimmat ruokintasuhteet, tähän erikseen pakatut viljalajit antavat parhaan mahdollisuuden kokeilla eri ruokintasuhteita.

Paitsi riistalle, myös tarhattujen eläinten ruokintaan tuotteet löydät meiltä. Tuotteitamme käyttävät myös eläinpuistot joilla on laaja valikoima eri eläimiä.

Tarvittaessa teemme myös valmiit sekoitukset eri viljalajeista.

Pakkauskokona käytämme 25 kg paperisäkkiä, joka on helposti vietävissä ruokintapaikalle ja pakkaus hävitettävissä helposti ja ympäristöystävällisesti.

Kaikki raaka-aineemme on kotimaista, puhdasta ja laadukasta viljaa ja valkuaiskasveja. Tuotteissamme ei käytetä lajittelujätteitä, vaan tuotteeme käyvät läpi puhdistuksen ennen pakkaamista.